Εταιρεία

Εταιρεία

Μάθετε για εμάς

H εταιρία BAUER ιδρύθηκε το 1986 με βασικό σκοπό την δημιουργία μίας ανεξάρτητης και αυτόνομης Ελληνικής εταιρίας κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων και συστημάτων ηλιακής θέρμανσης, με όραμα την διανομή αξιόπιστων και ποιοτικών συστημάτων σε όλη την Ελλάδα, αλλά και εξαγωγές στο εξωτερικό. Με επιλεγμένες πρώτες ύλες, και ιδιόκτητο μηχανολογικό εξοπλισμό διασφαλίσαμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή! 

Πρωτοπόρος στο χώρο της κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα και δίκαια ανήκει σήμερα στους μεγαλύτερους Έλληνες κατασκευαστές ηλιακών συστημάτων.

Τα ηλιακά συστήματα της BAUER έχουν επίσημα πιστοποιητικά ευρεσιτεχνίας, πιστοποιητικά ποιότητας από τον ΕΛΟΤ και ISO 9001:2008,καθώς και μετρήσεις αποδόσεις από το Δημόκριτο στα πρότυπα ΕΝ129752/ISO9806-1αρ. μητρώου1165 . Δοκιμές αξιοπιστίας πρότυπα ΕΝ 12975-2/ISO9806-2 αρ. μητρώου 3044DQ1 ακολουθώντας τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές

Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες BAUER εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. H BAUER εγγυάται ότι κάθε Ηλιακός Θερμοσίφωνας που παράγει έχει περάσει μια σειρά αυστηρών ελέγχων και μετρήσεων...

Σήμερα το εργοστάσιό μας διαθέτει για όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μια μεγάλη γκάμα ηλιακών θερμοσιφώνων, ανοξείδωτων και glass  για κάθε απαίτηση, καθώς επίσης συλλέκτες επιλεκτικούς (με επίστρωση τιτανίου) και με σωλήνες κενού (vacum) για ηλιακή θέρμανση, ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες και ηλεκτρομπόιλερ. ολοκληρωμένες μελέτες ηλιοθερμίας καθώς και ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη λύση στο ζήτημα θέρμανσης του οικιακού νερού χρήσης αλλά και θέρμανσης χώρου.
Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας ,αναλαμβάνουμε την παραγωγή ειδικών κατασκευών κατόπιν παραγγελίας, ολοκληρωμένα συστήματα καθώς επίσης και εξαρτήματα ηλιακών για πολλούς τρίτους Έλληνες κατασκευαστές.
Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες BAUER πρωτοπορούν και εγγυώνται ποιότητα, αξιοπιστία καθώς και της καλύτερες αποδόσεις που θα βρείτε στην αγορά, γι’αυτό ελάτε στην BAUER  να δουλέψουμε μαζί για την οικονομία, το περιβάλλον και για λύσεις που αναζητάτε σε αξιόπιστα ηλιακά συστήματα, πάντα στις πλέον προσιτές τιμές.